sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit

Juli 2020 online informatieve webinar belangstellenden

01 juli 2020 - 14.00 - 15.30 uur

Informatie


datum: 01 juli 2020
tijd: 14.00 -15.30 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen

Groepswonen, iets voor u?

Heeft u interesse in groepswonen en bent u benieuwd of dat iets voor u is?

U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van Centrum Groepswonen.

Tijdens deze middag krijgt u te horen wat groepswonen betekent en krijgt u een eerste indruk van het leven in een woongroep.

Wij hadden gehoopt dat onze informatiebijeenkomst van 1 juli weer op de Riviervismarkt 2 plaats kon plaats hebben.

Het is echter door de Corona-maatregelen niet mogelijk om een bijeenkomst te houden met veel deelnemers, hierdoor is er maar zeer beperkt plek. Wij hebben al veel aanmeldingen voor de bijeenkomst van 1 juli en de Webinar van 3 juni was een succes. Daarom hebben wij besloten om op 1 juli wederom de informatiebijeenkomst voor belangstellenden door te laten gaan in de vorm van een Webinar via Zoom.

Een Webinar is een seminar of lezing maar dan online. Het publiek is alleen online aanwezig.

Deze Webinar zal met het programma Zoom worden gehouden. Hiermee is er de mogelijkheid om de lezing te volgen en kunt u via de microfoon op gestelde momenten vragen stellen.

Schrijft u zich vóór maandag 29 juni 18.00 in. Na inschrijving ontvangt u uiterlijk 30 minuten voor de aanvang van de Webinar een mail van onze directeur, Terry van der Heide, met een link naar de Webinar. Alle deelnemers krijgen van te voren een uitleg voor het gebruik van het programma Zoom.

Mocht u toch liever geen webinar willen volgen? Stuur ons dan even een mail om dit te laten weten. Zo gauw het weer kan gaan we weer fysieke bijeenkomsten organiseren, wij houden u dan op de hoogte wanneer de eerst volgende live bijeenkomst plaats zal vinden.

Locatie


Contactinformatie


  • On-line, Den Haag
  • Tel: 070 - 21 70 005