sluit
sluit

Fultonia

Fultonstraat 6 - Segbroek
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Informatie


Bij de voordeur van woongroep Fultonia wordt het verschil met een ‘gewoon’ huis meteen zichtbaar. Veertien deurbellen en één bel waar ‘Gem’ bij staat. In Fultonia wonen in totaal 14 volwassenen, 2 kinderen en 1 kat, onze leeftijd varieert tussen 33 en 58. Verder heeft de woongroep een mooie tuin met waterval en vuurplaats, een dakterras, 48 zonnepanelen en een grote gemeenschappelijke huiskamer, de Gem. Dat is de ruimte waar we als bewoners regelmatig samen eten, een kaartje leggen en de maandelijkse vergadering houden.

Fultonia ligt in het Regentesse kwartier, halverwege het centrum en het strand. De woongroep heeft geen bepaalde ideologie of spirituele grondslag, zij is ontstaan uit een behoefte om betaalbare en gezellige woonruimte te creëren. Die gezelligheid kan bijvoorbeeld bestaan uit een spelletje, kampvuurtje en samen eten (meestal vegetarisch). Onder het motto: Samen kun je meer van je leefomgeving maken!

Fultonia is op dit moment weer op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

De woonkamer is ± 20 m2, de slaapkamer ± 12 m2. Je deelt de keuken en sanitair met 1 of 2 anderen. Helaas is de woonruimte niet geschikt voor bewoning met kind/hond/kat/tapir.

De huur aan de woningbouwvereniging bedraagt ongeveer 400. Dan kan nog iets afwijken. Daarnaast is er 180 euro bewonersbijdrage. dit is inclusief huur, gas, water en licht, internet, kranten, tijdschriften, aanschaf van gemeenschappelijke spullen en gemeentelijke belastingen. Huursubsidie aanvragen is op dit adres helaas niet mogelijk. Let op passend inkomen!

Voor meer informatie kijk ook op de advertentie op woongroep.net

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met info over jezelf en motivatie naar nieuwe.bewoner.fultonia@gmail.com.Locatie


Interesse in deze woongroep?

Deze woongroep heeft aangegeven voldoende aspirant leden te hebben. Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Fultonstraat 6
Postcode
2562 XH
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Segbroek
Aantal woningen
14
Aantal beschikbaar
1
Verhuurder
Vestia
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie