sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit
sluit

December 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden

02 december 2020 - 14.00 - 15.30 uur

Informatie


datum: 02 december 2020
tijd: 14.00 -15.30 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen

Groepswonen, iets voor u?

Heeft u interesse in groepswonen en bent u benieuwd of dat iets voor u is?

U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van Centrum Groepswonen.

Tijdens deze middag krijgt u te horen wat groepswonen betekent en krijgt u een eerste indruk van het leven in een woongroep.

Wij hopen dat onze informatiebijeenkomst van 2 december weer op de Riviervismarkt 2 te Den Haag plaats kan hebben. Wij houden ons natuurlijk aan de voorschriften van het RIVM.

Mocht dit echt door de Corona-maatregelen nog niet mogelijk zijn, dan zal deze bijeenkomst doorgaan in de vorm van een Webinar. Een Webinar is een seminar of lezing maar dan online. Het publiek is alleen online aanwezig. Deze Webinar zal met het programma Zoom worden gehouden. Hiermee is er de mogelijkheid om de lezing te volgen en kunt u via de microfoon op gestelde momenten vragen stellen.

Schrijft u zich vóór maandag 30 november 18.00 in.

Mochten we toch voor de Webinar vorm gaan, krijgt u na inschrijving, uiterlijk 30 minuten voor de aanvang van de Webinar, een mail van onze directeur, Terry van der Heide, met een link naar de Webinar. Alle deelnemers krijgen van te voren een uitleg voor het gebruik van het programma Zoom.

Mocht u toch liever geen webinar willen volgen? Stuur ons dan even een mail om dit te laten weten. Zo gauw het weer kan gaan we weer fysieke bijeenkomsten organiseren, wij houden u dan op de hoogte wanneer de eerst volgende live bijeenkomst plaats zal vinden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Wilt u naar deze bijeenkomst komen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Locatie


Contactinformatie


  • On-line, Den Haag
  • Tel: 070 - 21 70 005