sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit
sluit

De Vroon

Madepolderweg 46A - Kraayenstein

Project de Vroon


De Vroon is een vernieuwend woonconcept van huurappartementen in de Vrije Sector met zorg en services dichtbij, een toevoeging voor vitaal ouder worden in Vroondaal. Het definitieve ontwerp is gereed en begin 2021 start de bouw.

De Vroon biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept. Denk bijvoorbeeld aan een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Het definitieve ontwerp is gereed en u kunt dit in de onderstaande animatie bekijken.De afgelopen periode zijn er, mede door de input van omwonenden en geïnteresseerden, in het ontwerp meer Chique Haagse details toegevoegd, zoals:

- herkenbare verticale opbouw in plint,

- middenbouw en daklaag met verticale pilasters en kozijnindelingen;

- gevarieerde en geornamenteerde baksteen gevel;

– onderscheidende witte kozijnen en fraaie hekwerken.

In 2021 start de bouw van De Vroon. Voor meer informatie over De Vroon kijk op www.vroondaal-devroon.nl

In het nieuwe jaar wordt een (online) bijeenkomst voor De Vroon georganiseerd. Gert Jan te Velde, de architect, zal het ontwerp en enkele plattegronden van diverse woningtypen nader toelichten. Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Deze worden gebundeld en voorzien van antwoorden nagestuurd. Een uitnodiging voor deze bijeenkomst volgt nog en zal gestuurd worden aan de gene die zich hebben opgegeven als geïnteresseerden voor dit project.


Locatie


Inschrijfformulier geïnteresseerden


Vul het onderstaande formulier in wanneer u geïnteresseerd bent in een beschikbare woning.


Specificaties


Adres
Madepolderweg 46A
Postcode
2553 EG
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Kraayenstein
Aantal woningen
36
Aantal beschikbaar
36
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie