sluit
sluit

De Vroon

Madepolderweg 46A - Kraayenstein

Project de Vroon


De Vroon is een vernieuwend woonconcept van huurappartementen in de Vrije Sector met zorg en services dichtbij, een toevoeging voor vitaal ouder worden in Vroondaal.

Goed nieuws! Inmiddels kunnen we u melden dat de omgevingsvergunning voor De Vroon onherroepelijk is, wat betekent dat in mei wordt gestart met de bouw.


Op maandag 29 maart jl. is door het team van De Vroon een online bijeenkomst georganiseerd om geïnteresseerden bij te praten over de laatste stand van zaken. Daarnaast heeft Gert Jan te Velde, de architect, het ontwerp en enkele plattegronden van diverse woningtypen nader toegelicht. Er was ook ruimte voor digitale interactie: de deelnemers hebben via een online tool onder andere aangegeven welke dingen zij het liefste samen (met medebewoners) zouden willen doen en wat de belangrijkste reden is om naar De Vroon te willen verhuizen. Het was erg leuk en waardevol voor het team om te zien dat de antwoorden goed aansluiten bij het Fit en vitaalconcept. Een terugkoppeling van deze bijeenkomst is binnenkort op te vinden op de website van De Vroon: www.vroondaal-devroon.nl


De Vroon biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept. Denk bijvoorbeeld aan een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Het definitieve ontwerp is gereed en u kunt dit in de onderstaande animatie bekijken.

Locatie


Inschrijfformulier geïnteresseerden


Vul het onderstaande formulier in wanneer u geïnteresseerd bent in een beschikbare woning.


Specificaties


Adres
Madepolderweg 46A
Postcode
2553 EG
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Kraayenstein
Aantal woningen
36
Aantal beschikbaar
36
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie