sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Villa Futura bijeenkomst 9 okt 2019

09 oktober 2019 - 19.30 - 21.30 uur

Informatie


datum: 09 oktober 2019
tijd: 19.30 -21.30 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen i.s.m. projectgroep Villa Futura

Over Villa Futura

Villa Futura start het ontwerpproces van een sociaal duurzame woongemeenschap. Nabuurschap is een belangrijk verbindend thema in het nieuwe buurtje, waarin ouderen en gezinnen samen wonen. Met familie (ouders en kinderen) kun je er zelfstandig wonen in je eigen huis maar wel dichtbij elkaar. Meergeneratiewonen op één erf. Er is ruimte voor een gezamenlijke tuin, een gedeelde kas etc. Ook streven we op het gebied van energie en mobiliteit een duurzame ontwikkeling na. Samen wekken we energie op, rijden elektrisch en maken gebruik van een pool van deelauto’s. Een ambitieus concept, waarbij rekening moet worden gehouden met koophuizen vanaf ca. € 375.000.


Villa Futura is een nieuw te ontwikkelen woongemeenschap op de grens van Den Haag en Leidschendam voor én door actieve mensen van alle leeftijden, die samen een prettige en duurzame leefomgeving willen creëren.

Villa Futura wordt een woongemeenschap van circa 20 koopwoningen.

Nadere details en het programma van de avond volgen nog. Deze bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Agora. Inloop vanaf 19.15

Locatie


Contactinformatie


  • Fonteynenburghlaan 11, Voorburg
  • Tel: 070 - 21 70 005
  • website