sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Woongroep à la carte; in Haegh

Scheveningseweg 56F - Scheveningen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Woongroep à la carte aan de Scheveningseweg


HAEGH, wonen aan de Scheveningseweg in een “woongroep à la Carte”

Op de statige laan met kastanjebomen aan de Scheveningseweg is recentelijk het oude UWV-gebouw verbouwd tot een complex met 143 appartementen


Het betreft twee, drie en vier- kamer appartementen met huurprijzen tussen de € 930 en € 1.536 exclusief servicekosten. In de servicekosten is een klein bedrag opgenomen voor een community app. Deze app biedt vele mogelijkheden om op eigen wijze met medebewoners en de verhuurder in contact te komen. Je zou het kunnen omschrijven als groepswonen à la carte.


Daarnaast wordt er een butlerpoint aangeboden. Dit is een hospitality service, aangeboden door de verhuurder, waardoor de bewoners tegen vergoeding, taken kunnen uitbesteden. Denk hierbij aan kleding reinigen en strijken, auto wassen, bloemen bestellen, een masseur inschakelen, de hond uitlaten etc.


Wilt u ook ‘à la carte’ wonen? Wie weet is dit dan de (groeps)-woonvorm die bij u past.

Bent u nieuwsgierig geworden? kijk dan op www.hureninhaegh.nl, voor meer informatie over en eventuele beschikbaarheid.


Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Scheveningseweg 56F
Postcode
2582 NH
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Scheveningen
Aantal woningen
143
Aantal beschikbaar
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie