sluit
sluit

Symfonie / Naaste Buren

Händellaan 50 - Loosduinen
als u op de rode bolletjes klikt in de foto, krijgt u meer foto's te zien.

Wooncollectief De Symfonie


Hoe wil je wonen?


Privé wonen, in een eigen appartement en ook genieten van een groep “naaste buren”? Buren die graag zo duurzaam mogelijk leven en waar een beroep op gedaan kan worden als dit gewenst is? Is dit een aanlokkelijk idee? Dan is woon collectief De Symfonie in Den Haag misschien wel het antwoord.

De Bethelkerk


Twee kerklofts, tien nieuwbouw appartementen inclusief een activiteitencentrum in de oude Bethelkerk aan de Mozartlaan in Den Haag worden medio 2023 opgeleverd. Deze koopwoningen variëren in grootte van 68 -117 m2 en zullen qua prijzen marktconform worden aangeboden door de projectontwikkelaar.

De Symfonie


Stichting De Symfonie is een wooncollectief, met een aantal actieve bestuurs- en werkgroep leden. Allen hebben de wens om bewoner te gaan worden van dit bijzondere complex (uitsluitend koop) en gezamenlijk zorg te dragen voor gebouw en tuin. Als divers samengestelde groep willen ze vooral goede buren zijn voor elkaar, met ieder een eigen woning en een eigen voordeur. De gezamenlijke ruimtes, tuin en parkeerplaatsen worden gedeeld.

Het collectief heeft het eerste recht van koop voor de woningen, juridisch vastgelegd met de projectontwikkelaar, en is op zoek naar kopers! Gezinnen, singles en stellen van verschillende leeftijden. Kinderen zijn meer dan welkom.

Inschrijven kan tot 1 juni 2021. Bezoek één van de informatie bijeenkomsten. Neem daarvoor contact op met symfonie@wonenindesymfonie.nl

Of kijk op de website voor meer informatie https://wonenindesymfonie.nl/

Of op de facebookpagina van de Symfonie https://www.facebook.com/wooncollectiefdesymfonie

Locatie


Inschrijfformulier geïnteresseerden


Vul het onderstaande formulier in wanneer u geïnteresseerd bent in een beschikbare woning.


Specificaties


Adres
Händellaan 50
Postcode
2555 WE
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
12
Aantal beschikbaar
8
Leeftijdsgrens
< 65

Contactinformatie