sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Nieuwe woongroep locaties

Woongroepen in ontwikkeling

Nieuwe locaties


Centrum Groepswonen heeft op dit moment een aantal nieuwe locaties in ontwikkeling:

Het Coornhert

Het Coornhert, gelegen aan het Erasmusplein in de wijk Moerwijk, is recent getransformeerd door woningcorporatie WoonZorg Nederland van verpleeghuis naar zelfstandige studio's en wordt op dit moment compleet gerenoveerd. Dat betekent dat de ruimtes geheel nieuw zijn! Alle studio's in Het Coorhert zijn speciaal voor 60+ ers, lagere sociale huur en zijn op zeer korte termijn beschikbaar.

Woningcorporatie Woonzorg heeft ons gevraagd te onderzoeken of er animo is voor het starten van een gestippelde woongroep in Het Coornhert. Dit pand leent zich bij uitstek voor een gestippelde woongroep, aangezien er meerdere gemeenschappelijk ruimtes en allerlei voorzieningen aanwezig zijn. U heeft natuurlijk uw eigen privacy, in de vorm van een lichte studio. Maar met de woongroep wordt het makkelijker om op een ongedwongen manier contact met elkaar te hebben als hier behoefte aan is.

Heeft u interesse in deze vorm van groepswonen, kijk of uw inkomen passend is en geef uw interesse aan ons door. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Meer lezen? klik hier.

Plesmanduin

In het voormalige ministerie van Verkeer en Waterstaat/ het voormalige hoofdkantoor van de KLM, wordt een bijzonder wooncomplex ontwikkeld. Samen met de trotse eigenaar Impact Vastgoed werken wij aan een nieuwe vorm van groepswonen in dit gebouw. Het gaat om woningen in het hoogste segment van de sociale huur. Deze woningen zijn bedoeld voor zowel jongeren als ouderen. Lees meer over dit project in de blog van onze directeur Terry van der Heide.

Indien u interesse heeft in deze groep, kunt u een e-mail sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Inschrijven als geïnteresseerde voor de woongroep in Plesmanduin kan voor als nog alleen via ons.

De Vroon

Gelegen pal achter de duinen verrijst de lommerrijke wijk Vroondaal.
Op een bijzondere locatie, in typisch Haagse stijl, wordt onderzocht of een klein appartementengebouw speciaal voor groepswonen kan worden ontwikkeld. De ambitie is om in Vroondaal een veerkrachtig en vitaal woon-zorgconcept te ontwikkelen waar langer thuis wonen vanzelfsprekend is. Een vernieuwend concept van huurappartementen in de vrije sector en collectieve ruimten met zorg en services als toevoeging voor vitaal wonen in deze wijk. Kijk voor meer informatie op onze pagina over De Vroon