Centrum Groepswonen 24 september 2019
Nieuwsbrief september 2019

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief september 2019

Deze zomer zijn de hoogste temperaturen sinds tijden aangetikt, maar ondanks de hitte hebben wij niet stil gezeten.

De informatie op de site is voor veel woongroepen aangepast en uitgebreid. Ook hebben we een geslaagde inspiratiebijeenkomst gehouden voor bestaande woongroepen en zijn we hard bezig met het regelen van nieuwe lokaties voor nieuwe woongroepen.

Vroeg in het nieuwe jaar zal het Centrum weer een symposium organiseren om iedereen in het veld op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen.


Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven maar mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich ten allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd!

Veel groepen vieren dit jaar feest omdat ze al zo lang succesvol bestaan zoals Van Speijk (20 jaar), de Nolenshoek (25 jaar) en Wateringse Hof in november 20 jaar. De Posthoorn heeft een interview met Wateringse Hof gemaakt en het artikel verschijnt in oktober. Houd de Posthoorn in de gaten! We plaatsen het artikel natuurlijk ook op onze site.

Inspiratiebijeenkomst voor woongroepen

Inspiratiebijeenkomst voor woongroepen

Op 10 juli hadden we een Inspiratiebijeenkomst voor de woongroepen georganiseerd over zorg en hoe je er met elkaar voor kunt zorgen om langer gezond en zelfstandig thuis te blijven wonen. De bijeenkomst werd druk bezocht, lees hier verder over. Wilt u het verslag dan kunt u dit natuurlijk bij ons opvragen.


lees meer
Harvest

Harvest

Alle appartementen in Harvest zijn nu bewoond en de groep Betrokken Bewoners organiseert tal van activiteiten. De Tuingroep is populair maar ook de Wandelclub en de Tai Chi sessies trekken veel belangstelling.lees meer
Woongroep Ypenburg

Woongroep Ypenburg

Altijd al een kijkje willen nemen bij een woongroep of haar bewoners? De komende tijd willen we hier meer aandacht aan besteden door middel van portretten. Dit keer een portret van Jan van Heusden van woongroep Ypenburg. Voordat Jan in mei naar Ypenburg kwam, was hij al geruime tijd betrokken bij het bestuur van de woongroep als secretaris. Dat hij hier nu echt woont vindt hij geweldig.

lees meer
Kloosterveenstraat

Kloosterveenstraat

Een aantal woongroepen is op zoek naar kandidaten voor hun reservelijst zoals de Sierkan, de Kloosterveenstraat en Ypenburg. De Kloosterveenstraat houdt een open dag op woensdag 16 oktober van 14.00 – 16.00. Een datum voor Ypenburg volgt zo spoedig mogelijk. Wilt u bij een van de groepen langskomen, laat ons dat dan weten.

lees meer
Villa Futura

Villa Futura

Er is een nieuwe informatieavond gepland over de koopwoningen van Villa Futura op woensdagavond 9 oktober in Cultureel Centrum Agora, Fonteynenburghlaan 11 te Voorburg. Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich opgeven.

lees meer
De Vroon

De Vroon

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de realisatie van dit project. Houd onze website in de gaten.


lees meer
Plesmanduin

Plesmanduin

Het markante gebouw van het voormalige ministerie van Verkeer & Waterstaat aan de Plesmanweg wordt verbouwd. Daar komt ruimte in voor zo’n 50 kleine appartementen (40 – 50 m2) voor zowel studenten als 50 plussers. Bent u geïnteresseerd dan kunt u dit bij ons aangeven. Te zijner tijd wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd en wij nodigen u dan hiervoor uit.lees meer
Westland

Westland

Het Centrum Groepswonen is gevraagd te helpen bij het vormen en initiëren van woongroepen in het Westland. Hiervoor zijn een aantal informatieavonden gepland, te weten op 30 september, 15 oktober en 8 en 19 november aanstaande. Bent u geïnteresseerd laat het ons weten.lees meer

Agenda & bijeenkomsten

04 nov November 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
13 nov LVGO-thema middag- Hoe start je een 50 plus woongemeenschap
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
bekijk
02 dec December 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
06 jan Januari 2021 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
03 feb Februari 2021 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden