Centrum Groepswonen 04 mei 2023
Nieuwsbrief mei 2023

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief mei 2023

Het begint eindelijk een beetje lente te worden, de zon schijnt en de bomen staan op springen. Kortom de natuur is hard aan het werk om alles weer te laten groeien en bloeien. Met een bijna heel nieuw team zijn ook wij druk bezig het collectief wonen een boost te geven.

In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de jaarlijkse Gemeenschappelijk Wonen Dag die weer plaats vindt op zaterdag 20 mei! Tijdens deze dag kunt u een kijkje gaan nemen bij verschillende woongemeenschappen in Den Haag. Kijk op onze site welke groepen mee doen en welke tijden ze aanhouden.

Lees verder over een geslaagde Inspiratiemiddag, Lab Loosduinen dat van start ging en over de zeer inspirerende excursie naar Den Bosch. Veel leesplezier!

Het team van Centrum Groepswonen.

Met deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven, mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich altijd laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Nieuw Team

Nieuw Team

Op 1 juni zwaait Terry van der Heide na 6 jaar op feestelijke wijze af. Zij stond aan de wieg van Centrum Groepswonen. Gelukkig hebben we een passende nieuwe directeur kunnen vinden en staan we met een bijna heel nieuw team klaar om het stokje over te nemen.

Gemeenschappelijk Wonen Dag 2023

Gemeenschappelijk Wonen Dag 2023

Op zaterdag 20 mei vindt weer de jaarlijkse Gemeenschappelijk Wonen Dag plaats. Op deze dag openen woongemeenschappen hun deuren en in veel gevallen staat de koffie klaar. Een heel aantal woongroepen in Den Haag doen hieraan mee. Kijk gauw welke!

lees meer
Excursie Den Bosch

Excursie Den Bosch

Op donderdag 30 maart bezochten we in Den Bosch twee bijzondere gemeenschappelijk wonen projecten, met thema's zelfbeheer, wijkgericht Collectief Wonen, Oosterburen en de Boschgaard. Meer weten? Klik gauw op de link.

lees meer
Lab Loosduinen gestart

Lab Loosduinen gestart

In het kader van Lab Loosduinen, is maandag 17 april 2023, de master architectuur van de TU Delft van start gegaan, onder de naam: Msc 2, Towards an Inclusive Living Invironment, Living with Care in Loosduinen.

lees meer
Geslaagde Inspiratiemiddag voor woongroep met thema Woonplezier

Geslaagde Inspiratiemiddag voor woongroep met thema Woonplezier

Naar aanleiding van vragen uit verschillende woongroepen organiseerde Centrum Groepswonen op donderdagmiddag 20 april 2023 een inspiratiebijeenkomst voor woongroepen met het thema 'Werken aan Woonplezier’.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

11 sep September 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
27 sep LVGO-themamiddag: Op weg naar een nieuwe woongemeenschap
Tijd: 10.30 - 16.00 uur
bekijk
03 okt ZorgSaamWonen Congress
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
bekijk
09 okt Oktober 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
13 nov November 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Facebook
afmelden