Centrum Groepswonen 19 juli 2023
Nieuwsbrief juli 2023

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief juli 2023

De eerste helft van het jaar zit er alweer op en er is best veel gebeurd. Terry van der Heide, onze voormalige directeur zwaaide feestelijk af op 1 juni met meerdere rondleidingen in woongroep De Vroon en een fijn feest bij Pluk Den Haag. Hier presenteerde Terry ook het boekje 'Samen komen we er wel' dat zij maakte voor haar afscheid. Met een bijna heel nieuw team gaan we nu verder, met Liesbeth Janson aan het roer.

Verder in deze nieuwsbrief te lezen: een nieuw item in onze rubriek 'Uitgelicht' over Himajuwita Pakun voorzitter DB woongroep De Sierkan. Daarnaast zijn we bezig om samen met PEP Den Haag een workshop besturen te organiseren speciaal voor woongroepen en er zal in september een tentoonstelling te zien zijn van het werk van de TU Delft masterstudenten naar aanleiding van LAB Loosduinen.

Kortom we zijn weer druk bezig, maar gelukkig is er wel tijd voor vakantie. Van vrijdag 21 juli t/m zondag 6 augustus is Centrum Groepswonen even dicht. Dan wordt de mail niet gelezen en de telefoon niet opgenomen. Op maandag 7 augustus staan we weer voor u klaar.

Voor nu veel leesplezier en een mooie zomer!

Het team van Centrum Groepswonen.

Met deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven, mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich altijd laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Nieuw Team/ Afscheid Terry/ Samen komen we er wel

Nieuw Team/ Afscheid Terry/ Samen komen we er wel

Op 1 juni zwaait Terry van der Heide na 6 jaar op feestelijke wijze af. Zij stond aan de wieg van Centrum Groepswonen. Gelukkig hebben we een passende nieuwe directeur kunnen vinden en staan we met een bijna heel nieuw team klaar om het stokje over te nemen.

lees meer
Vanaf 21 juli twee weken dicht in verband met vakantie

Vanaf 21 juli twee weken dicht in verband met vakantie

Geen tropische stranden, maar wel even vakantie! Van 21 juli tot en met 6 augustus is Centrum Groepswonen dicht. Op maandag 7 augustus staan wij graag weer voor u klaar en dan lezen wij de mail ook weer.

lees meer
Himajuwita Pakun: Uitgelicht De Sierkan

Himajuwita Pakun: Uitgelicht De Sierkan

Op een zonnige dag in juni worden we hartelijk onthaald met thee en iets lekkers, door Himajuwita Pakun, voorzitter van het dagelijks bestuur van Stichting Woongemeenschap de Sierkan.

lees meer
Lab Loosduinen eindpresentatie

Lab Loosduinen eindpresentatie

Dinsdagochtend 27 juni werden prachtige plannen gepresenteerd. Ontworpen door de master studenten van de TU Delft, onder begeleiding van Birgit Jurgenhake. Inclusieve ontwerpen voor senioren in de wijk Nieuw Waldeck.

lees meer
Workshop besturen

Workshop besturen

Vanuit de besturen van woongroepen/ woongemeenschappen krijgt Centrum Groepswonen steeds vaker te horen dat het soms lastig is om mensen te vinden die bestuurstaken willen uitvoeren. Daarom hebben we besloten om samen met PEP Den Haag (de vrijwilligersorganisatie van Den Haag) een workshop besturen te organiseren speciaal voor woongroepen.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

23 okt Cooplink | Kennis delen: De stap naar gemeenschappelijk wonen
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
bekijk
13 nov CGW: November 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
14 nov ZorgSaamWonen : Excursie Michi- Noeki Groningen
Tijd: 14.00 - 16.15 uur
bekijk
22 nov LVGO-themamiddag: Besturen doe je zo!
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
bekijk
22 nov GEN NL: CLIPS Cursus weekend Gemeenschapsvorming
Tijd: 17.00 - 16.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Facebook
afmelden