Centrum Groepswonen 27 juli 2018
Nieuwsbrief juli 2018

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief juli 2018

Onze tweede nieuwsbrief verschijnt in de zomer, tot nu toe zonovergoten. U heeft zich opgegeven om via onze nieuwsbrieven op de hoogte gehouden te worden. Mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich ten allen tijde uit laten schrijven. Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten.

In deze nieuwsbrief is Harvest de uitgelichte woongroep die begin 2019 ook daadwerkelijk van start gaat. De groep is divers van samenstelling en bruist van de ideeën.Verder aandacht voor een nieuw op te zetten initiatief met betrekking tot woongroepen voor mensen met een beperking.Ook hebben we nu de informatie op de site gezet over de diverse inkomenseisen die worden gesteld voor het huren van een woning. En Villa Futura organiseert een interessante workshop.

Tijdens de zomermaanden zijn we door de verschillende vakanties wat minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. U kunt echter altijd uw boodschap telefonisch inspreken en u wordt zeker teruggebeld. Sinds kort hebben we een nieuw telefoonnummer: 070 21 70 005.

Westhovenplein

Westhovenplein

Helaas gaat de woongroep op het Westhovenplein onverhoopt niet door. In samenwerking met de gemeente zijn we nu naarstig op zoek naar een nieuwe locatie. We houden u op de hoogte.

Villa Futura

Villa Futura

Aan de rand van Den Haag en Leidschendam - Voorburg zal de komende jaren een hele duurzame community ontwikkeld worden voor circa 20 huishoudens. Heeft u interesse? Laat het ons weten! Deze heet Villa Futura. Op 13 juni heeft een eerste bijeenkomst met geïnteresseerden plaatsgevonden. De volgende bijeenkomst, de eerste workshop, staat gepland op dinsdagavond 11 september 2018. Onder de bezielende leiding van Kees Duijvestein (pionier duurzaam bouwen) is er deze avond volop ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en om alle ideeën in kaart te brengen.

lees meer
Harvest

Harvest

Deze keer in ‘Uitgelichte woongroep’: Harvest. Harvest is een woongroep in oprichting maar verwachting is dat begin 2018 de groep daadwerkelijk van start kan gaan als de woningen worden opgeleverd. De groep telt al 30 belangstellenden, is divers van samenstelling en bruist van de ideeën.

lees meer
Sociale huur, vrije sector of koop

Sociale huur, vrije sector of koop

De keuze voor een bepaalde groep is mede afhankelijk van uw inkomen. Check de tabel op onze website of u in aanmerking komt voor de woning van uw keuze.

lees meer
Groepswonen voor een ieder toegankelijk

Groepswonen voor een ieder toegankelijk

Van diverse kanten bereikt ons het verzoek om woongroepen te starten voor mensen met een beperking. Centrum Groepswonen ziet het als een uitdaging om aan deze wens gestalte te geven.

lees meer
Symposium ‘Samen de toekomst in’

Symposium ‘Samen de toekomst in’

Graag willen wij u alvast informeren over ons symposium ‘Samen de toekomst in” dat CGW samen met Vestia op 8 oktober 2018 gaat organiseren.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

04 nov November 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
13 nov LVGO-thema middag- Hoe start je een 50 plus woongemeenschap
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
bekijk
02 dec December 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
06 jan Januari 2021 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
03 feb Februari 2021 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden