Centrum Groepswonen 17 december 2019
Nieuwsbrief december 2019

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief december 2019

Er is dit jaar veel gebeurd. We zijn begonnen met een groepswoonproject in het Westland, hebben twee inspiratiebijeenkomsten gehouden en er is zicht op een aantal nieuwe woonlocaties voor nieuwe groepen. Onze maandelijkse informatiebijeenkomsten worden steeds drukker bezocht en woensdag 8 januari is de eerste alweer van het nieuwe jaar. Dit keer is er iemand aanwezig van woongroep Ypenburg. Op de informatiebijeenkomst van woensdag 5 februari is er iemand aanwezig van Centraal Wonen Houtwijk. Alvast meer over deze bijzondere woongroep lezen? Dat kan op www.cwhoutwijk.nl.

Van vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari is Centrum Groepswonen gesloten.


Wij wensen iedereen een warm en sociaal 2020!


Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven maar mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich te allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Een warme Kerst

Een warme Kerst

Groepswonen tegen de eenzaamheid. Lees er meer over in de laatste blog van Terry.


lees meer
Woongroepen in het Westland

Woongroepen in het Westland

De afgelopen maanden zijn er diverse bijeenkomsten in het Westland geweest om daar de mogelijkheden en interesse in het groepswonen te onderzoeken. Met name de bijeenkomst in Naaldwijk werd massaal bezocht. Naar aanleiding van onze activiteiten in het Westland is er een filmpje over groepswonen gemaakt. Via de onderstaande link komt u bij de uitzending on line. Op 28 januari 2020 vindt een nieuwe bijeenkomst over groepswonen in het Westland plaats. Laat het ons weten als u interesse heeft.lees meer
Inspiratiebijeenkomst over Passend Toewijzen

Inspiratiebijeenkomst over Passend Toewijzen

Op dinsdag 29 oktober jl vond de inspiratiemiddag over Passend Toewijzen plaats. De bijeenkomst werd druk bezocht. Naast veel woongroepen waren ook de Haagse woningcorporaties en SVH aanwezig. Tijdens deze middag werden ervaringen gedeeld en afspraken gemaakt over hoe nu verder.


lees meer
Woongroep Bindraban Bhawan

Woongroep Bindraban Bhawan

Altijd al een kijkje willen nemen bij een woongroep of haar bewoners? De komende tijd willen we hier meer aandacht aan besteden door middel van portretten. Dit keer een portret van Sarodjenie Ramkisorsingh van woongroep Bindraban Bhawan.

lees meer
Wateringse Hof in de Posthoorn

Wateringse Hof in de Posthoorn

“Geen dag spijt gehad”, aldus een van de eerste bewoners van woongroep de Wateringse Hof. En nu bestaat de groep alweer 20 jaar! Tijd voor feest én tijd voor een mooi artikel in de Posthoorn.

lees meer
Villa Futura

Villa Futura

In de afgelopen maanden zijn er weer twee bijeenkomsten geweest. Duidelijk is dat alle woningen koopwoningen worden (vanaf 375.000). Er is een nieuwe informatiebijeenkomst gepland over de koopwoningen van Villa Futura op zaterdagochtend 8 februari 2020 in Cultureel Centrum Agora, Fonteynenburghlaan 11 te Voorburg. Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich opgeven.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

04 nov November 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
13 nov LVGO-thema middag- Hoe start je een 50 plus woongemeenschap
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
bekijk
02 dec December 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
06 jan Januari 2021 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
03 feb Februari 2021 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden